Pylli i Arinjëve

Bear Sanctuary

Lokacioni
Prishtinë

Statusi
E Përfunduar

Shërbimet
Dizajn Peizazhor

Lloji i Projektit
Investim Privat

Year
2017

Madhësia
15 Ha

Bear Sanctuary Architecture project in Kosovo

Pictures

Parku i Arinjve, me lokacion afër Liqenit të Badovcit është një zhvillim unik ne tërë regjionin. Cilësuar si një prej projekteve më të mira te pas-luftes ne Kosovë. Parku shërben si shtëpi për disa arinj, të shpëtuar nga keqtrajtimet në rajon. Krahas objekteve mbështetëse, një qendër për trajnim dhe edukim është dizajnuar me qëllim vetëdijësimin e publikut rreth mirëqenies me kafshët dhe problemeve me ambientin në Kosovë.

Bear Sanctuary
Zahir Pajaziti Square project

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Sheshi “Ibrahim Rugova”

Dizajn Urban

Oasis Project

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Zod War Museum Complex

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Mixed-use Residential Complex

Kompleks Banesor “A”

Banim Përdorim Miks

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us