Oaza

Featured

Lokacioni
Prizren

Statusi
Në proces

Shërbimet
Arkitekturë

Lloji i Projektit
Investim Privat

Year
2022

Madhësia
65 ha

The Oasis

Zhvillimet e drejtuara nga inovacioni lartësojnë përvojën e përgjithshme të hapësirës dhe rigjallërimin e qyteteve ku janë ndërtuar.“Oasis” është një zhvillim shumëfunksional që është unik për potencialin dhe integritetin që ka me kontekstin përreth.

Supozohet të ofrojë një shkallë të paprecedentë funksionesh, me një përzierje të funksioneve afariste, kulturës dhe rekreacionit rreth një teme unifikuese të dizajnit. Çdo pjesë e dizajnit është e integruar përmes peisazhit të hapur, duke eksploruar potencialet e reja të dy ndarjeve në të njëjtën kohë.

Seksioni qendror luan një rol integral në lidhjen e të gjitha funksioneve të tjera së bashku. Shtigjet e ecjes formojnë një lak që udhëton nëpër zona të ndryshme që krijojnë përvoja të vecanta hapësinore dhe një pasqyrë të qartë të tërë zhvillimit.

Zahir Pajaziti Square project

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Sheshi “Ibrahim Rugova”

Dizajn Urban

Bear Sanctuary

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Zod War Museum Complex

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Mixed-use Residential Complex

Kompleks Banesor “A”

Banim Përdorim Miks

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us