Sheshi “Zahir Pajaziti”

Zahir Pajaziti Square

Lokacioni
Prishtinë

Statusi
E kompletuar

Shërbimet
Dizajn Urban

Lloji i Projektit
Planifikim Urban

Year
2010

Madhësia
14,200 m²

Isometric View

Sheshi “Zahir Pajaziti” është zona më e frekuentuar në Prishtinë. Në këtë shesh zhvillohen organizime dhe festime të ndryshme kombëtare gjatë gjithë vitit. Ajo gjithashtu ka zonën e saj të caktuar për lloje të ndryshme të shfaqjeve live dhe shatërvanët pranë shtatores së Zahir Pajazitit.

Zahir Pajaziti Square

Sheshi “Ibrahim Rugova”

Dizajn Urban

Bear Sanctuary

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Oasis Project

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Zod War Museum Complex

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Mixed-use Residential Complex

Kompleks Banesor “A”

Banim Përdorim Miks

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us