Sheshi “Ibrahim Rugova”

Ibrahim Rugova Square

Lokacioni
Prishtinë

Statusi
E kompletuar

Shërbimet
Dizajn Urban

Lloji i Projektit
Konkurs

Year
2012

Madhësia
14,000 m²

Ibrahim Rugova Square

Sheshi “Ibrahim Rugova” është një prej tre shesheve kryesore në qendrën e qytetit të Prishtinës. Është një urë lidhëse mes lagjeve qëndrore të qytetit. Hapësirat e blerta përbëjn 3000 m² të hapësirës së përgjithshme. Janë tre lloje të ndryshme të fontanave dhe pemëve. Në shesh janë po ashtu të aplikuara sisteme të ujitjes, për një zgjidhje më të qëndrueshme.

Ibrahim Rugova Square

Conceived in two parts, the exhibition offers an intimate investigation of the studio’s design process through three

Ibrahim Rugova Square
Zahir Pajaziti Square project

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Bear Sanctuary

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Oasis Project

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Zod War Museum Complex

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Mixed-use Residential Complex

Kompleks Banesor “A”

Banim Përdorim Miks

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us