Të përkushtuar në ofrimin
e projekteve kualitative
dhe zgjidhjeve
inovative.

 

SMART PROJECT është themeluar në vitin 2005 me eksperiencë të marrë nga fusha e arkitekturës dhe inxhinierisë. Çfarë e dallon dhe e bënë më interesante kompaninë është shumëllojshmëria e projekteve me të cilat kompania vazhdimisht dhe me sukses e ka sfiduar vetveten. Praktika jonë është një angazhimi i thellë filozofik dhe praktik në çdo projekt të ri, planifikimi i menduar dhe përdorimi i materialeve unike dhe sensitive duke u bazuar në explorim konstant të ideve, koncepteve dhe formave, duke përdorur një metodologji specifike për çdo projekt , ku çdo rrethanë e re na sjellë një zgjidhje unike.

Smart Project Studio

Bashkëpunëtorët tanë

Në zemër të arkitekturës sonë është aftësia për të marrë një vështrim të ri të dizajnimit, duke e përjetuar përmes syrit, takticitetit dhe hapsirës ku jetojmë. Qasja jonë synon kërkime intensive dhe analiza duke i përfshirë njëkohësisht çështjet teorike dhe praktike, si forca simbiotike që formësojnë dizajnin tonë. Me zhvillimin e kritereve rigoroze dhe metodave të analizës dhe ekzekutimit, ne kombinojmë kreativitetin, inovacionin dhe efiçencën.

Ekipi jonë

Sebi scaled e1678283429949

Sabahidin Veseli

Themelues & CEO

Banush

Banush Shyqeriu

Arkitekt Kryesor & Drejtor për Cilësi

BEDRI scaled

Bedri Hyseni

Drejtor Teknik

VALMIR scaled

Valmir Veseli

Associate Partner

GONXHE 1 scaled

Gonxhe Zeqiri

Shefe e Administratës

GENT scaled

Gentrit Krasniqi

Arkitekt

SHERIF scaled

Sherif Budakova

Inxhinier Struktural

MIMOZA scaled

Mimoza Prenaj

Arkitekte

QENDRESE scaled

Qëndresë Tërmkolli

Arkitekte

FISNIK scaled

Fisnik Shpejti

Inxhinier Infrastrukture

BESFORT scaled

Besfort Ramadani

Arkitekt

ADON scaled

Adon Pajaziti

Arkitekt

SHPRESE scaled

Shpresë Zeqiri

Artiste Vizualizimi

ATDHE scaled

Atdhe Haliti

Kordinator i Degës

YLLEZA scaled

Yllëza Hoda

Arkitekte

BEKIM scaled

Bekim Berisha

Arkitekt

VESA scaled

Vesa Arzuallxhiu

Arkitekte

AGONA scaled

Agona Ramaj

Inxhiniere Strukturale

DRILONA scaled

Drilona Muqolli

Asistente Administrative

PRANVERA scaled

Pranvera Hasani

Praktikante e Inxhinierisë

BLERON scaled

Bleron Shabani

Praktikant i Arkitekturës

AURELA scaled

Aurela Salihu

Praktikante e Arkitekturës

FESTON scaled

Feston Bajrami

Praktikant i Arkitekturës

VALMIR GASHI scaled

Valmir Gashi

Praktikant i Arkitekturës

ZAIM scaled

Zaim Thaqi

Praktikant i Arkitekturës

Bashkohuni ekipit tonë në pozitat e hapura

Ne jemi gjithmonë në kërkim të njerëzve të talentuar
të i bashkohen ekipit tonë!

Apliko Tani