Explore our latest
news from our studio

Business Park Project

Propozimi i ri i Parkut të Biznesit afër qytetit të Prishtinës

IMG 0694 scaled

Smart Project organizon punëtori mbi Inovacionin në Arkitekturë dhe Motivimin në Karrierë