Outer Arc

58 2

Lokacioni
Prizren

Statusi
Ongoing

Shërbimet
Arkitekturë

Lloji i Projektit
Investim Privat

Year
2020

Madhësia
24,000 m²

Qendra multifunksionale është një zhvillim unik në rajon. Për më tepër, ndodhet në një pikë strategjike në autostradën kryesore të Kosovës. Ka një hotel, qendër tregtare dhe një pikë karburanti.

Arkitektura paraqitet kryesisht përmes artikulimit të fasadës nga linjat vertikale që ndjekin një kurbë dinamike përgjatë vëllimit të ndërtesës.

Zahir Pajaziti Square project

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Sheshi “Ibrahim Rugova”

Dizajn Urban

Bear Sanctuary

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Oasis Project

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Zod War Museum Complex

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us