Kompleks banesor “Joni”

Thumbnail Joni 1

Lokacioni
Prishtinë, Kosovë

Statusi
Duke u ndërtuar

Shërbimet
Arkitekturë

Lloji i Projektit
Investim Privat

Year
2019

Madhësia
30,000 m²

Joni

Kompleksi me përdorim të përzier është projektuar në një model modular, ku çdo kullë pasqyrohet në një grup prej 3 blloqesh. Kjo është bërë për të mundësuar një ritëm të shpejtë ndërtimi dhe gjithashtu për të krijuar një mjedis më dinamik për banorët.

Zahir Pajaziti Square project

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Sheshi “Ibrahim Rugova”

Dizajn Urban

Bear Sanctuary

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Oasis Project

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Zod War Museum Complex

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us