South Gate

Featured 15

Lokacioni
Prizren, Kosovë

Statusi
Në proces

Shërbimet
Arkitekturë

Lloji i Projektit
Investim Privat

Year
2020

Madhësia
15,000 m2

“South Gate” ndodhet me lokacion në Prizren në një pikë strategjike në autostradën “Ibrahim Rugova”. Zhvillimi përmban qendrën tregtare, hotelin si dhe pikën e karburantit. Me ndërtimin e këtij objekti pritet që të plotësohen nevojat e udhëtarëve përgjatë autostradës dhe rrugëve të tjera përreth si dhe të shtohen vlera urbane për këtë zonë.

Zahir Pajaziti Square project

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Sheshi “Ibrahim Rugova”

Dizajn Urban

Bear Sanctuary

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Oasis Project

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Zod War Museum Complex

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us