Ne jemi një ekip që krijon arkitekturë, dizajn peizazhor, enterier dhe dizajn urban

+350 Projekte
+20 Njerëz
+100 Klientë
+15 Vite eksperiencë

Filter Projects

Our projects are attitudes
rather than designs.

Zahir Pajaziti Square project

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Sheshi “Ibrahim Rugova”

Dizajn Urban

Bear Sanctuary

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Oasis Project

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Zod War Museum Complex

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us