Villa “Le Paradis”

1 1 scaled 1

Lokacioni
Çifllak, Rahovec

Statusi
Duke u ndërtuar

Shërbimet
Arkitekturë, Inxhinieri, Mbikqyrje, Dizajn Interier

Lloji i Projektit
Investim Privat

Year
2020

Madhësia
2000 m²

Plan view

Villa “Le Paradis” ka një program të zgjeruar përdorimi, në harmoni me natyrën përreth, në një zonë mjaft të qetë të Rahovecit. Lëvizja arkitektonike është bazuar në  krijimin e elementeve vertikale dhe horizontale, të cilat potencohen nga fasada e bardhë. Përdorimi i patiove në hapësirat e brendshme do të mundësoj më shumë ndriçim brenda duke krijuar kështu një hapësirë më tërheqëse për të jetuar.

Zahir Pajaziti Square project

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Sheshi “Ibrahim Rugova”

Dizajn Urban

Bear Sanctuary

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Oasis Project

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Zod War Museum Complex

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us