Villa

Featured

Lokacioni
Sutomore, Mal i Zi

Statusi
Ongoing

Shërbimet
Arkitekturë

Lloji i Projektit
Investim Privat

Year
2023

Madhësia

 

 

 

Në këtë vilë në kodër në Sutomore, Mal i Zi, çdo moment festohet bukuria e natyrës dhe mjeshtëria arkitekturore, duke krijuar një përzierje të përsosur të luksit, qetësisë dhe kënaqësisë bregdetare.

Zahir Pajaziti Square project

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Sheshi “Ibrahim Rugova”

Dizajn Urban

Bear Sanctuary

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Oasis Project

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Zod War Museum Complex

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us