The Cubes

Featured

Lokacioni
Prizren

Statusi
Në proces

Shërbimet
Arkitekturë

Lloji i Projektit
Investim privat

Year
2022

Madhësia
21,073 m²

.

Dizajni i ri mahnitës arkitektonik në Prizren nga Smart Project!

Ky bllok i madh rezidencial përmban një fasadë të hijshme me tulla të zeza në kombinim me xham të kuq në çati, që e bëjnë atë vërtet unik.

Mezi presim të shohim se si kjo shtesë e re në peisazhin e qytetit do të rrisë bukurinë dhe gjallërinë e komunitetit tonë.

Zahir Pajaziti Square project

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Sheshi “Ibrahim Rugova”

Dizajn Urban

Bear Sanctuary

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Oasis Project

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Zod War Museum Complex

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us