Teleferiku i kalasë së Prizrenit

Lokacioni
Prizren, Kosovë

Statusi
Konkurs - Vendi i parë

Shërbimet
Arkitekturë, Zgjidhjet Inxhinierike

Lloji i Projektit
Investim Privat

Year
2017

Madhësia
2000 m²

Funicular Of Prizren

Në konkursin për teleferikun e Prizrenit propozimi ynë u zgjodh fitues nga komuna e Prizrenit. Është një zhvillim unik për Kosovën, me rëndësi është një përzierje e karakterit historik të qytetit. Teleferiku lehtëson qasjen në kalanë mesjetare e cila është e vendosur në pjesën kodrinore mbi qendrën e qytetit. Projekti është parashikuar të jetë një pasuri e vlefshme për Prizrenin duke bërë kështu qytetin edhe më atraktiv për turizëm.

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Sheshi “Ibrahim Rugova”

Dizajn Urban

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us