Qendra rinore Yeonsu-gu

Featured

Lokacioni
South Korea

Statusi

Shërbimet
Arkitekturë

Lloji i Projektit
Konkurs

Year
2022

Madhësia

Propozimi ynë për Qendrën Rinore Yeonsu-gu në Korenë e Jugut u bazua në kushtet aktuale të vendit, ku faktorët kryesorë me ndikim në dizajn janë dy ndërtesat ekzistuese kufitare, ku hapësira midis këtyre dy ndërtesave formon kalimin kyç që të çon në qendrën rinore.

Strategjia ishte krijimi i një ndërtese të qëndrueshme pa moshë, me silueta të gëzueshme dhe hapësira funksionale që ndërtohen përmes interpretimeve të modeleve popullore, ku reflektimi i shpirtit rinor që një ditë do të mbushë hapësirën fizike del gjithmonë në plan të parë.

Zahir Pajaziti Square project

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Sheshi “Ibrahim Rugova”

Dizajn Urban

Bear Sanctuary

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Oasis Project

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Zod War Museum Complex

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us