Qendra afariste “MV”

Featured 9

Lokacioni
Malishevë

Statusi
Ongoing

Shërbimet
Arkitekturë

Lloji i Projektit
Investim Privat

Year
2021

Madhësia
8,000 m²

Center

Duke marrë parasysh mungesën e hapësirave pushuese përgjatë autostradës “Ibrahim Rugova”, Smart Project vjen me projektin e rradhës, i cili parashihet të plotësoj këto kërkesa dhe më shumë, për udhëtarët ditorë.

Projekti me lokacion gjendet në Malishevë në njërën prej kyçjeve të autostradës “Ibrahim Rugova”. Qendra shtrihet në një sipërfaqe prej 2 ha dhe ka afër 8,000 m² lokale afariste bashkë me një pikë karburanti dhe gastronomi.
Pjesa tjetër është infrastrukturë rrugore, gjelbrim, parkingje, shtigje dhe sipërfaqe rekreative.
Zahir Pajaziti Square project

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Sheshi “Ibrahim Rugova”

Dizajn Urban

Bear Sanctuary

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Oasis Project

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Zod War Museum Complex

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us