Lagje “WA”

Featured

Lokacioni
Prishtinë

Statusi
Duke u ndërtuar

Shërbimet
Arkitekturë, Inxhinieri , Mbikqyrje

Lloji i Projektit
Investim Privat

Year
2019

Madhësia
6 Ha

.

Lagjja shtrihet në pozitë të favorshme afër qendrës së qytetit të Prishtinës. Kjo mundëson afërsinë e nevojshme me qytetin si dhe në të njëjtën kohë përjetimin e qetësisë dhe komoditetit. Zgjidhja arkitekturore e shtëpive është tipari kryesor i lagjes, e cila përmban 106 shtëpi të shtrira në një sipërfaqe prej 6 ha. Përveç kësaj ka një qendër mjekësore, çerdhe e park rekreativ.

Zahir Pajaziti Square project

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Sheshi “Ibrahim Rugova”

Dizajn Urban

Bear Sanctuary

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Oasis Project

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Zod War Museum Complex

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us