Hotel

Featured

Lokacioni
Herceg Novi, Mali i Zi

Statusi
Ongoing

Shërbimet
Arkitekturë

Lloji i Projektit
Investim Privat

Year
2019

Madhësia
5,100 m²

Condo Apartments

Projekti gjendet në afërsi të plazhit kryesor të Herceg Novi në Mal të Zi. Përmban gjithsej 57 njësi banimi dhe 74 vende parkimi. Sfida kryesore e projektit ishte sigurimi i numrit të duhur të parkingjeve, e cila u arrit përmes shfrytëzimit të pjerrësisë së terrenit dhe përdorimi i sistemit gjysmë etazhe për parkim.

Zahir Pajaziti Square project

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Sheshi “Ibrahim Rugova”

Dizajn Urban

Bear Sanctuary

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Oasis Project

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Zod War Museum Complex

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us