Back to All

Inxhinier Struktural

SMART PROJECT është themeluar në vitin 2005 me eksperiencë të marrë nga fusha e arkitekturës dhe inxhinierisë. Çfarë e dallon dhe e bënë më interesante kompaninë është shumëllojshmëria e projekteve me të cilat kompania vazhdimisht dhe me sukses e ka sfiduar vetveten. Praktika jonë është një angazhimi i thellë filozofik dhe praktik në çdo projekt të ri, planifikimi i menduar dhe përdorimi i materialeve unike dhe sensitive duke u bazuar në explorim konstant të ideve, koncepteve dhe formave, duke përdorur një metodologji specifike për çdo projekt , ku çdo rrethanë e re na sjellë një zgjidhje unike.

Career

Kompania jonë shpall konkurs për pozitën e një inxhinieri struktural me një përvojë pune minimale prej 4 viteve, për të ju bashkuar ekipit tonë në Prishtinë. Zyrja jonë e projektimit në Prishtinë ju mundëson gjithashtu një zhvillim të mëtutjeshëm në karrierë, ku ju do të keni një rol aktiv në të gjitha fazat e zhvillimit të projekteve.

Ne jemi në kërkim të një inxhinieri të talentuar, i cili është i mirë në punën në ekip dhe ka dëshirë të marrë pjesë në projekte të profileve të larta. Ju duhet të jeni në gjendje të merrni përgjegjësi brenda nje ekipi të arkitektëve në dorëzimin e projekteve dhe i posedoni pikat e mëposhtme:

Kualifikimet dhe Aftesite        

 

Kompetencat Personale

APLIKIMI:

Klikoni në linkun “Apply Now” dhe  dërgoni CV-n dhe Referencat tuaja në: info@smartproject.biz

 

Ne do të ju kontaktojmë në rast se profili juaj i përshtatet nevojave tona rekrutuese. Gjithsesi ne ju falenderojmë për kohën tuaj dhe interesin ne SMART PROJECT.

Apliko Tani