Sheshi “Ibrahim Rugova”

Lokacioni
Prishtinë

Statusi
E kompletuar

Shërbimet
Dizajn Urban

Lloji i Projektit
Konkurs

Year
2012

Madhësia
14,000 m²

Sheshi “Ibrahim Rugova” është një prej tre shesheve kryesore në qendrën e qytetit të Prishtinës. Është një urë lidhëse mes lagjeve qëndrore të qytetit. Hapësirat e blerta përbëjn 3000 m² të hapësirës së përgjithshme. Janë tre lloje të ndryshme të fontanave dhe pemëve. Në shesh janë po ashtu të aplikuara sisteme të ujitjes, për një zgjidhje më të qëndrueshme.

Conceived in two parts, the exhibition offers an intimate investigation of the studio’s design process through three

Sheshi “Zahir Pajaziti”

Dizajn Urban

Pylli i Arinjëve

Dizajn Urban

Oaza

Afarizëm Përdorim Miks

Kampusi Universitar Epitech

Shëndetësi & Edukim

Kompleksi Memorial ZOD

Kulturë

Kompleks Banesor “A”

Banim Përdorim Miks

Na kontaktoni për të bashkëpunuar
në një projekt me ne

Contact us